BOCINETS DE FELICITAT

CREATS A AGRAMUNT

A Torrons Fèlix creem torrons d’autor i xocolates gurmet des del nostre obrador creatiu a Agramunt. Ens agrada combinar el mètode tradicional del mestre Fèlix amb una innovació gastronòmica constant que ens connecta amb el present.
EL MILLOR DE FRANÇA I AGRAMUNT

Creiem que la qualitat ha de prevaldre per sobre de la quantitat, i és per aquest motiu que a Torrons Fèlix elaborem amb molta delicadesa una producció limitada i selecta.

Ho fem respectant la nostra història, que combina tres ingredients: la tradició pastissera francesa, les tècniques artesanals del mestre torroner Fèlix i els ingredients més especials de la nostra terra.

D’aquesta manera, creem torrons i xocolates amb la intenció d’emocionar i transmetre l’imaginari que hem estat tan afortunats d’heretar.

LA HISTÒRIA DE TORRONS FELIX

Fa molt i molt de temps, en Fèlix es va iniciar amb molta il·lusió en el món de la pastisseria. Ho va fer a Bossòst, a la Vall d’Aran. Només tenia tretze anyets, però l’edat no li va impedir aprendre amb cura els secrets de la pastisseria francesa clàssica.

Després de perfeccionar la tècnica durant molts anys, va decidir iniciar un projecte propi amb la Pilar, la seva dona. I així van fundar l’obrador de Torrons Fèlix.

De seguida que la seva filla Zoe va ser prou alta per treure el nas per darrere dels taulells, va començar a ajudar els seus pares en tot allò que podia. Ben aviat va quedar encisada pel món de la xocolata, amb l’amor i el respecte que li havien transmès els seus pares.

Avui en dia, la Zoe, en Fèlix i la Pilar segueixen imaginant, creant i mimant tot allò que surt del seu obrador.

GUIATS PER LA NOSTRA PASSIÓ

Imaginem moments gastronòmics que evoquen emocions

FÈLIX

Format en la tradició pastissera francesa i arrelat a Agramunt, en Fèlix és el fundador del nostre obrador.

ZOE

La més jove de casa, la Zoe, una apassionada de les possibilitats creatives que ofereixen la xocolata i el torró en la gastronomia contemporània.

PILAR

Amb l’elegància i la màxima qualitat per bandera, la Pilar és qui fa possible donar vida als projectes creatius que emprenem.

I TU, JA HAS IMAGINAT QUIN SERÀ EL TEU PROPER MOMENT DOLÇ

Et convidem a entrar a la nostra botiga en línia per descobrir un món apassionant, el dels torrons gastronòmics.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt